Kaste:
1 dl hapukat kirsimoosi
0, 5 dl tomatipastat
0, 5 dl magus-teravat tšillikastet
2 tl vedelat mett

Sega kastmeained omavahel ja serveeri ahjus või grillil küpsetatud seatiibadega.

* * *

Rabarberiketšup Barbecue-seatiibade juurde

500 g rabarberit
150 g sibulat
20 g küüslauku
20 g rapsiõli
10 g ingverit
100 g tomatipastat
150 g pruuni suhkrut
50 ml valget veiniäädikat
2 tl soola
Musta pipart veskist
Maitseainekotikesse: 3 loorberilehte, 3 tähtaniisi, 10 vürtspipart, 4 nelgitera

Paki maitseained marlisse ja seo väikeseks kotikeseks. Haki sibul ja küüslauk, kuumuta õlis klaasjaks. Lisa äädikas ja muud koostisosad, ka maitseainekotike. Keeda vaiksel kuumusel u 1 tund. Eemalda maitseainekotike ja püreeri sauseguriga. Maitsesta soola ja pipraga ning lase jahtuda.

Head nautimist!

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid