• 400 g Härmavilja Pajarooga
  • 1,7 dl kinoad
  • 2,4 dl vett
  • 60 g feta juustu
  • 1 sl õli
  • 1 küüslauguküüs
  • köögiviljapuljongi kuubik
  • sidrunimahla
  • soola
  • pipart
  • värsket koriandrit

Valmistamisõpetus

Loputa kinoa jooksva külma vee all, muidu võib see jääda mõrkjas. Aja vesi potis kuumaks ja lahusta selles puljongikuubik, lisa loputatud kinoa. Kuumuta keemiseni ning keeda keskmisel kuumusel 15–20 minutit, kuni kinoa on pehme ja vesi imendunud. Sega juurde poole sidruni mahl. Sulata külmutatud köögiviljad pannil, et need saaksid ühtlaselt soojaks ja vesi aurustuks. Seejärel pane köögiviljad ahjuvormi, kuhu lisa purustatud küüslauguküüs, õli, sool ja pipar. Sega ja küpseta ahjus 170 kraadi juures 15–20 minutit aeg-ajalt segades. Serveeri kinoa koos ahjust tulnud köögiviljade, tükeldatud feta ja värske koriandriga.

Vaata lisa:

Jaga
Kommentaarid