01.05.2016, 12:17
Peakokk Priit Toomits esitleb: arbuusivaba seljanka
Jaburatele toiduretseptidele seltsiks pakume 1. mai lõunasöögiks imelise retsepti arbuusivaba seljanka keetmiseks. Nautige ning kirjutage oma maitsearvustused loo kommentaariumisse!
Koostisosad:
Arbuusivaba seljanka
- 260 g Maks & Mooritsa väikeseid viinereid
- 150 g Maks & Mooritsa õrnsuitsu sisefileed
- 300 g Maks & Mooritsa suitsutatud seakeelt
- 150 g Maks & Mooritsa maasuitsu küljeliha
- 100 g Maks & Mooritsa suitsupeekonit
- 1 tk Maks & Mooritsa täissuitsuvorsti Moskva
- 1 pk Põltsamaa Koduseid kurke
- 6 tk Sibulat
- 10 tk Musti oliive
- 50 g soolakristallidega Saarema võid
- 100 tk Tomatipastat
- Meresoola
- Musta pipart
- Loorberileht
- Oliiviõli
- Vett
- Suhkurt
- Hapukoort