SÖÖ SILMADEGA: Naudi Pärnu restoraninädala vingeimaid hõrgutisi
Pärnus toimuval restoranide nädalal on ehk veel mõnda restorani mõni vaba koht saadaval. Neile, kes aga ei mahu sellel aastal suvepealinna parimatesse söögikohtadesse einetama, saame pakkuda valikut parimatest toitudest. Ka silmadega saab süüa!
2.-10. aprillini toimub Pärnust teist korda Restoranide Nädal. Sel perioodil pakuvad kahekümne ühe restorani peakokad põnevaid maitseid ja suurepäraseid elamusi ja seda kõike meeldiva hinnaga.
Merekultuuriaastale vääriliselt on menüüs rohkesti mereande, olgu selleks siis siiafilee, tursk, koha, meritint, merlang, latikas, hiidkrevetid või hoopis kammkarbid. Menüüdest leiab ka võõrapäraseid nimetusi nagu näiteks granite, crumble, gremolata, ganache, ceviche, sous vide, veloute, flambe jne. Neil ei maksa laste end hirmutada.