Ruubel on oma noorele eale vaatamata näiteks töötanud maailmakuulsa telekoka Gordon Ramsay restoranis Petrus ning pikalt maailma parimaks restoraniks valitud restoranis Noma Kopenhagenis.
Ruubel ise ütleb, et mitu kuud rasket tööd on kandnud vilja ning menüü on saanud selliseks, nagu tema seda algusest peale nägi. Selle tõestuseks serveerib peakokk lauda siiakala tartar'i, millele annab mõnusat happesust juurde hapukast õunast salat ning emulsioonkaste. Hea kala Pärnu lahest, hea õun saareriigist.

“Pärnu restoraninädal ongi esimene kord, kui loodud menüüd saab maitsta, sest just selle nädalaga avasime ka ametlikult Eagle restorani. Hetkel on meil kõik õhtud täis müüdud ning enamused kohad mitu korda. Väga populaarne üritus ning enamasti on sööma tulejad ikka kohalikud inimesed,” mainib Ruubel.

Peakoka hinnangul on restoranidenädal ülimalt ilmekas näide sellest, kui suure hüppe on viimasel ajal teinud Pärnu gastronoomne tase ning seda, et head toitu ja tasemel teenindust ei pea otsima vaid pealinnast.

Peakoka hinnangul on restoranidenädal ülimalt ilmekas näide sellest, kui suure hüppe on viimasel ajal teinud Pärnu gastronoomne tase ning seda, et head toitu ja tasemel teenindust ei pea otsima vaid pealinnast. Sellele on loomulikult aidanud kaasa ka Ruubel ise, kuna ligi kaudu kaks aastat varem hakkas ta seda maastikku harima Hedon spa's avatud uues restoranis Raimond.

Pärnu on viimastel aastatel muutunud tõeliseks hea toidu sihtkohaks, sest juurde on tekkinud palju uusi restorane ning neid on kutsutud juhtima Eesti tippkokad. Tallinnast meelitati Pärnusse toitu valmistama näiteks Eesti Peakokkade Ühenduse president Rudolf Visnapuu ja Eestit Bocuse d'Or võistlusel väga edukalt esindanud peakokk Vladimir Upeniek. Lisaks on kodukanti naasnud mitmed välismaal kokakoolis ja praktikatel käinud pärnakad.