Menüü on naljakuule kohaselt vallatu — olgu vihjeks öeldud, et lauale kantakse näiteks suitsulõhejäätis. Põneva 5-käigulise menüü juurde tulevad serveerimisele sommeljeede hoolikalt valitud joogid!

„Kuulus või kummaline“ õhtusöögid toimuvad iga kuu teisel teisipäeval. Algust tehti jaanuaris — JaaniHanso siidritalu õhtusöögiga. 9. veebruaril toimus juba teine õhtusöök, alapealkirjaga „Kaks sõpra“, kus peakokk Priit Toomits jagas oma kööki restorani „36-liini“ Chef de Cuisine Lauris Aleksejevsiga (Lätist). 8. märtsi õhtusöök oli täis romantikat, siis said külalised nautida peent šampanja-õhtusööki.

Nüüd on aeg, et saaks lisaks maitsvale kõhutäiele ka nalja. Kohtumiseni Põhja-Euroopa kõrgeimas brasserie-restoranis!

Loe lisa SIIT

Jaga
Kommentaarid