Munale võib lisada sisse peekonit, murulauku ja muud head ning paremat!

Vaata, kuidas valmistada vahustatud hommikumuna kergelt röstitud saial:

Valmistamine
  • Eralda munal kollane valgest. Löö munavalge peaaegu vahtu. Selleks, et munavalge ei laguneks, lisa paar tilka sidrunimahla.
  • Kui munavalge on vahus, määri võiga kokku väikene, kuid kõrge metallist köögivorm. Tõsta vorm kuumale, non-stick pannile.
  • Täida vorm munavalgega, jättes vormi keskele avause munakollasele. Lisa soovi korral munavalgesse peekonitükke.
  • Pane munavalge peale ka munakollane ja kata taas kõik munavalgega. 
  • Prae "kook" mõlemalt poolt kuldseks. Rösti ka röstsai ja vajuta sellest välja rõngas.
  • Serveeri ümar "muna", ümaral saial.
  • Head isu!