21.03.2016, 14:35
Koolivaheaja retseptid: Kapsahautis rosmariiniga
Argine roog saab siin värskendavat täiendust rosmariinist. Maitse ei jää ülevoolavalt tugev ja see meeldib ka neile, kes muidu ehk suured ürdisõbrad polegi. Hästi sobib siia ka tüümian – soovi korral lisa ka seda või asenda üks ürt teisega.
![Kapsahautis rosmariiniga](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/60a7ed60-b912-11eb-a43e-c39d2a6aaf33.jpg?noup&w=1200&h=711&ch=0.8427&cw=1&cx=0&cy=0.0009&r=16:9)
Kapsahautis rosmariiniga
FOTO:
Koostisosad:
Kapsahautis rosmariiniga
- 400 g Rakvere hakkliha
- 1 tk Sibul
- 2 tk Küüslauguküün
- 600 g Värsket peakapsast
- 3 sl Hakitud värsket rosmariini
- Meresool
- Must pipar
- Hapukoort
- Õli