MENÜÜD AVALIKUSTATUD: Järgmisel esmaspäeval toimub Eesti restoranides Prantsuse köögi päev
Pärast mullust edulugu soovib Prantsuse välisminister Laurent Fabius muuta gurmeeürituse Goût de/Good France traditsiooniks ning seega hakatakse nüüd igal aastal 21. märtsil tähistama ülemaailmset Prantsuse gastronoomiat väärtustavat gurmeepäeva.
Gurmeepäeva idee algatajad välisminister Laurent Fabius ja üks tuntumaid Prantsuse kokkasid Alain Ducasse tegid teatavaks tänavu osalevate restoranide nimed. Sel aastal osaleb üritusel enam kui 1500 restorani viielt kontinendilt.
Ligikaudu kolmandik turistidest nimetab prantsuse kööki ja veine üheks olulisemaks Prantsusmaa külastamise põhjuseks. Gurmeeüritus Goût de / Good France seab ühtlasi fookusesse prantsuse elukunsti ja prantsuse hõngu edasikandvad kohalikud tooted.
Goût de France gurmeeüritusel osaleb13 restorani:
Tallinn: Bordoo, Le Château, Frenchy, Lusikas, Masha, MEKK, Neikid resto, Senso.
Haapsalu: Bergfeldt
Keila Joa: Cher Ami
Pärnu: Villa Ammende Restaurant, Raimond
Tartu: Chez André
"Good France" menüüdega tutvu SIIN!