11.03.2016, 17:25
KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Valmistame õhtuks Tuneesia rahvusrooga shakshouka 't
Pöördume täna Põhja-Aafrikasse ning valmistame õhtuks perele midagi täiesti uut ja huvitavat. Hautame sibulas ja tomatites kanamune. Lisandiks aga midagi eestipärast - keedukartul ja toorvorstid.
FOTO:
Shakshouka tähendab araabia keeles segu. Algupärane retsept vajab vaid mune ja tomateid, maitseks sibulat, küüslauku ja köömneid. Roog hautatakse kokku ühel pannil, umbes 30 minutiga.
Maitsed.ee pakub juurde aga ka lisandid, mis toidavad, omavad maitseid ja aroome - soovitame seda rooga süüa koos keedukartulite ja ahjus valmistatud toorvorstidega.
Vaata, kuidas valmistad Tuneesia rahvusrooga shakshouka't: