Lõunatajaid ei olnud nii palju kui mõnes teises populaarses kesklinna söögikohas, kus kõhu kiirelt täis saab. Seetõttu on Platz ideaalne koht ärilõunateks, sest sööjaid pole häirimas kõva sumin, vali muusika või pidevalt sisse-välja voorivad inimesed.

Atmosfäär on Platzis õdus ja paksude seinte tõttu tekkiv hämarus ning sisustuse tume tonaalsus ei mõju rusuvalt, vaid hoopis hubaselt, millele aitavad romantilist hõngu lisada laudadel põlevad küünlad.

Lauast teenindamine oli samuti väga kiire ja korralik. Kärmelt toodi lauda veekann ning leivakorv ja kohe ka päevapraad. Kahest valikust, milleks olid lillkapsasupp ja veisevälisfee punase veini kastmes küpsetatud juurviljade ja kapsa-herne salatiga, valisin teise. Korralik taldrikutäis praadi pani süljenäärmed kiiresti tööle. Juurviljad olid mõnusalt pehmed, kuid liha jäi veidi kuivaks. Õnneks leevendas suurt mälumisvaeva lauda toodud vesi, millega oli võimalik kuivavõitu praad alla loputada.

Aga nagu eelpool mainitud, on Platzi suur pluss kärmed ja viisakad teenindajad, kes küsisid ilusti, et kuidas maitses ja korraldasid kiiresti ära ka arve maksmise. Platzi lõunad on täpsed, sõbralikud, kiired ja konkreetsed - ei ühtki igavletud minutit!

* * *

Lõunasöögi hind: 7 eurot

Atmosfäär: 9/10
Lõunasöögi maitse: 6/10
Lõunasöögi välimus: 7/10
Teenindus: 10/10
Hinna/ Kvaliteedi suhe: 6/10

Kokku punkte 38 (võimalikust 50)

Vaata teiste lõunasöögikohtade arvamusi:

1. Kolm Sibulat 39 punkti. Loe lähemalt SIIT!
2. Mimosa 39 punkti. Loe lähemalt SIIT!
3. St. Patrick's 32 punkti. Loe lähemalt SIIT!
4. Söökla 30 punkti. Loe lähemalt SIIT!
5. Daily 22 punkti. Loe lähemalt SIIT!