Täna seadsin sammud aga Patrickusse lõunasööki nautima. Ma ei seadnud kõrgeid lootusi, kuna tegu on pubiga, kuid lootsin, et saan parema toiduelamuse ja kõhutäie kui kusagilt sööklast. Saabusin pubisse täpselt kella 12 ajal, mil terve esimene korrus oli rahvast juba üle ujutatud.
Seadsin sammud teisele korrusele, kus väheke ka veel ruumi oli ning koha leidsin. Istsusin, tervitasin teenindajat, haarasin menüü ning jäin ootama.

Päevapakkumiste menüüs oli valik mitmekesine - pakuti kala, kana ning hakkliharulli. Lisandiks võib valida keedukartuli, ahjukartuli või riisi. Seda kõike vaid 3 euro ja 20 sendi eest! Kui praad ei kõlba, võid vabalt valida ka salati grill-kalaga või hoopis seljanka!

See eest aga toidu maitses pettusin kohutavalt. Kana oli kuiv ning külm. Karri kaste veidi parandas kana kuivust, kuid see-eest oli üle maitsestatud. Ka salat jäi liiga igavaks, maitsetuks ning tavapäraseks.
Ei möödunud viit minutitki, kui teenindaja koos kaardimakse terminaliga minu juurde saabus tellimust vormistama. Valisin kana kintsuliha õuna-karrikastmes ning lisandi asemel palusin rohkem salatit. Joogiks võtsin tavalise mullivee. Mugavuseks ning minu silmis suureks plussiks oli see, et sain koheselt arve tasuda ning teeninduse poole pealt sujus kõik kiirelt ja lihtsalt.

Kui esialgselt sisenedes oli mul rahvamassi nähes külm hirm, et teenindajad ei jõua järge pidada ning pean kaua ootama, siis praad saabus aga üllatavalt kiiresti. Ei möödunud viit minutitki, kui teenindaja saabus tagasi koos väga isuäratava roaga. Ma ei oodanud tippklassi, kuid välimuse poolest annaksin roale tõepoolest hea hinde.

See eest aga toidu maitses pettusin kohutavalt. Kana oli kuiv ning külm. Karri kaste veidi parandas kana kuivust, kuid see-eest oli üle maitsestatud. Ka salat jäi liiga igavaks, maitsetuks ning tavapäraseks.

Olenemata kehvast roast, vägistasin endale pool päevapraadi alla ning mõtisklesin samal ajal, et see toit pole isegi oma vähest hinda väärt.

Patricku päästjaks jäid minu silmis teenindajaid, kes tipptunni ajal tõepoolest endast parima andsid, et kõik kliendid söödud saaksid.

Kell 12.20 lõpetasin kiiruga lõuna, mil rahvast oli kogunenud juba ülemäära palju, et isegi hingamisruumi ei jätkunud. Kui eelnevalt olen ka teisi Patricku praade ning snäkke proovinud ning neid pubi kohta tavatult heaks pidanud, siis päevapraadi ma sinna ilmselt enam kunagi tagasi sööma siiski ei lähe. Küll aga õllet jooma - miks ka mitte!

* * *

Lõunasöögi hind: 3,2 eurot

Atmosfäär: 7/10
Lõunasöögi maitse: 4/10
Lõunasöögi välimus: 8/10
Teenindus: 8/10
Hinna/ Kvaliteedi suhe: 5/10

Kokku punkte 32 (võimalikust 50)

Vaata teiste lõunasöögikohtade arvamusi:

1. Kolm Sibulat 39 punkti. Loe lähemalt SIIT!
2. Mimosa 39 punkti. Loe lähemalt SIIT!
3. Söökla 30 punkti. Loe lähemalt SIIT!
4.Daily 22 punkti. Loe lähemalt SIIT!