09.03.2016, 17:45
KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Gordon Ramsay lihapallid kookoseses puljongis
Võtame ette metamorfoosi ning valmistame lihapalliroa, mis toob selle toitva, tagasihoidliku, kuid imemaitsva roa otsapidi 21. sajandisse. Valmistame tippkoka retsepti järgi kookoseses puljongis suuri aromaatseid lihapalle.
FOTO:
Lihapallid ei pea olema alati tavalised ning argised, neisse pallidesse annab suruda ka tugevat glamuuri ja maitsevariatsiooni. Alati valige lihapallide valmistamiseks veisehakkliha, see tagab aroomi, maitsed ja tekstuuri.
Kookosene puljong pakub selgelt Aasia mekki, kuna kasutab enda maitsestamiseks nii sidrunheina, ingverit, tšillit kui kardemoni, köömneid ja kurkumit.
Vaata, kuidas valmistada Gordon Ramsay stiilis lihapalle kookoseses puljongis: