KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Tomatite ja terava toorvorsti pastaroog
Pöördume täna õhtusöögiideede saamiseks Itaaliasse ning valmistame ühe suvise pastaroa. Tippkokk Jamie Oliver'i abiga "keerame" kokku tagliatelle pastaga serveeritud tomati ja terava toorvorsti hautise. Serveerime juurde ka kolme tüüpi juustu.
Üsnagi rustikaalne pasta sisalab aga ohtralt maitseid, aroome ning tõelist tugevat toitvust. Vorstid lisatakse pastahautisele tervetena, tomatid poolitatakse ning kogu maitsestatud ja aromatiseeritud segu hautatakse ahjus karamelliseks ning ühtseks.
Varuge natukene aega, kuna hautise hautamine võtab pliidil aega umbes 20 minutit ning ahjus veel 25 minutit. Tulemuseks on aga tummine talupoeglik kõhutäis, mille maitse üle oleksid uhked ka kuningad.
Vaata, kuidas tippkokk Jamie Oliver valmistab tomatite ja terava toorvorsti pastarooga: