03.03.2016, 16:25
Märtsi lõpus toimuva Tallinn Music Week'i pop-up restot peab sellel aastal Viljandi kohvik Fellin
FOTO:
Restorani menüü sisaldab põnevat ja inspireerivat kooslust Eesti talunike kasvatatust, järvedest ja merest püütust ning metsast korjatust. Toidu valmistamisel tuginetakse hooajalisusele ning toidu väljapanekul on olulisim värvide, vormi, lõhna ja tekstuuri kokkumäng.
Margo Paluoja loomingut iseloomustab traditsiooniliste toorainete kasutamine uudses ja ootamatus vormis. Tihti leiate tema maitsepõhjadest ka mõne kauge maa tundmatu vürtsi, mis kindlustab täiusliku maitseelamuse. Oma noorele eale vaatamata on tema saavutuste pagasis juba Noorkokk 2013 tiitel ning Lihameister 2015 II koht.
Pop-up resto hakkab olema avatud läbi festivali igal päeval 12-01.