27.02.2016, 20:15
Liivimaa lihaveise maksast valmistatud trühvel krõmpsuvate mahekanepiseemnete ja kardemonišokolaadiga
2015. aastal paluti presidendi vabariigi aastapäeva ballile oma suupisteid pakkuma ka Kääriku kuppelmaastiku vahel toimetav restoran MrJakob. Restorani üks peakokk Jorma Riivald pakkus presitendile ja tema külalistele Liivimaa lihaveise maksast valmistatud trühvlit krõmpsuvate mahekanepiseemnete ja kardemonišokolaadiga.
FOTO:
Koostisosad:
Liivimaa lihaveise maksast valmistatud trühvel krõmpsuvate mahekanepiseemnete ja kardemonišokolaadiga
- Liivimaa lihaveise maksa
- Kodumaise sea ribiliha kamaraga
- Porgand
- Sibul
- Küüslauk
- Till
- Petersell
- Loorber
- Must leib
- Konjak
- Kakao
- Valge šokolaad
- Tume šokolaad
- Kardemon
- Mhekanepiseemeid
- Pipar
- Sool
- Suhkur