Restoran Scheeli soovitab: Kodumaistest maitsetest glamuurne trühvel
Eesti Vabariigi aastapäeva puhul kutsub Scheeli Restoran üles austama eestimaiseid maitseid, jagades lihtsat ja samas tähtpäevale sobilikult glamuurse kamatrühvli retsepti.
Koostisosad:
Scheeli kamatrühvlite retsept
- 500 g Mascarpone juustu
- 30 g Kamajahu
- 50 g Suhkrut
- 4 cl Vana-Tallinna likööri
- 150 g Valget šokolaadi
- Rukkilille õied või kuivatatud jõhvikad
Retsept on sobilik aastapäeva tähistajate pidulauale, trühvleid saab proovida piiratud koguses ka Scheeli Restoranis, mis propageerib traditsioonilisi toite ja puhtaid maitseid. Veebruarikuul on keskmes armastus kodumaa vastu ja nagu vanasõna ütleb, siis armastus käib kõhu kaudu.
„Et kasutada lihtsaid tooraineid, põnevate maitsenaudingute tekitamiseks soovitame Scheeli kamatrühvli retsepti. Need trühvlid olid aastaid tagasi 200 inimesega vastuvõtul õhtu staarid ja senini küsitakse minult seda retsepti,“ ütleb kamatrühvli retsepti koostaja, Scheeli Restorani perenaine Katrin Aab.
Retsept sündis aastaid tagasi kui Katrin veel töötas kokana ja oli vaja üllatada vastuvõtul 200 inimest. Suure Eesti köögi austajana otsustas ta kokku segada pehmemaitselise mascrapone juustu ja meile tuntud kama jahu ja Vana Tallinna likööri. Trühvleid tehakse täna Scheelis eriliste sündmuste puhul, nii on kõik oodatud tulema restorani Vabariigi aastapäeva tähistama, kus lisaks erimenüüle on tavapärasel dessert-taldrikul võimalik leida ka just samu kamatrühvleid.