Valmistamine
  • Lõika härjasabad liigestest lahti ning pane oliiviõliga suurde ahjupotti ja pliidile. 
  • Prae sabajupid pruuniks ning seejärel raputa neile peale suure kuhjaga supilusikatäis jahu. 
  • Sega paja sisu läbi, prae veel kergelt ning tõsta tulelt. 
  • Vala pannile oliiviõli ning prae peeneks hakitud küüslauk, sibul, tšilli. 
  • Eraldi prae ka kuubikuteks lõigatud kartul ja porgand ning vala kergelt pruunistatud köögiviljad härjasabapaja hulka. 
  • Lisa sinna veel läätsed, kikerherned, hakitud rosmariin, samuti pool hakitud tillist ja sibulast. Sega läbi ja hauta tasasel tulel.
  • Roa maitsestamiseks lisa soola, pipart, palsamiäädikat ja Worcesteri kastet. Sega ja hauta. 
  • Viimase asjana vala patta korralik kogus lihapuljongit, nii et kogu paja sisu oleks näpu jagu vee all.
  • Nüüd pole muud kui unusta hautis 3–4 tunniks 130kraadisesse ahju. 
  • Enne serveerimist koori hautiselt pehme saiaga liigne rasv, raputa juurde alles jäänud till ja roheline sibul ning pressi patta ühe laimi mahl. 
  • Meki ja timmi maitseid. Head isu!