Koch pruulis vabariigi sünnipäevaks ingveriõlle
Kochi pruulikoda andis vabariigi aastapäevaks välja eripruuli, stout-tüüpi ingveriõlle Confucius. Õllemeister Enn Kärblane sõnas, et soovis tähtsaks päevaks midagi eristuvat ja nüansirohket luua ning ingveri sügavus ja vürtsikus olid heaks inspiratsiooniks.
Confucius on mustjaspruun stout- tüüpi õlu, mida katab kreemjas vaht. Kergelt puuviljases maitses on tuntav leivakoorik ning ingveriga vürtsitatud mõrushokolaad. Stouti aroomis on aimata küpseid puuvilju, kohvi, šokolaadi, karamelli ja röstitud linnaseid koos kerge ingveri särtsuga. Kochi ingveristouti peaksid proovima need, kes otsivad maitseid ja omapära.
Õllele annavad maitset ingver, heledad odralinnased, karamelllinnased, röstitud linnased, suitsutatud linnased ning humalad. Oma nime sai eripruul Hiina filosoof Confuciuse järgi, kes maitsestas ingveriga kõiki oma toite, kuna ingveri igapäevane tarvitamine usuti tagavat pika eluea. Confucius propageeris ingverit ja tutvustas selle kasulikkust.