Retseptid ja tekst pärinevad Kärt Petersoni blogist Roosamanna.ee:

Köögikultuur väljub oma harjumuspärasest keskkonnast ja paneb raadiomaja köögis kokkama saatejuhid Indrek Vaheoja ja Madis Aesma. Valmib korralik improvisatsioon teemal “külmkapi ringvaade”. See tähendab, et parima kapist leitud kraamiga teevad mehed sibulaga tursasalatit, mida sobib kõige paremini serveerida hilisõhtul üllatuslikult külla saabuvale daamile.

Vaja läheb:

Kimbuke rohelist sibulat
2 kalakonservi – näiteks tursasült ja tursamari
1 laim
Tšillihelbeid
Tilgake cavat
Serveerimiseks näkileiba

Kuidas valmib?

Haki sibul ja sega see kalakonservidega. Pigista peale laimimahl, maitsesta tšillihelbetega, lisa tilgake cavat ja sega läbi. Serveeri näkileivaga ootamatule öisele külalisele!

Kuula, kuidas saatejuhid Indrek Vaheoja ja Madis Aesma daamidele õhtuks tursasalatit valmistasid:

Uued retseptid juba järgmisel kolmapäeval!