Põllumajandusmuuseumis alustav muuseumi kokakool keskendub vabariigi aastapäeva auks rukkile
Reedel alustab Eesti Põllumajandusmuuseumis muuseumi kokakool, mis on seekord pühendatud Vabariigi aastapäevale. Seekordses kokakoolis õpitakse valmistama peolauale sobivaid toite, milles on kasutatud Eesti rahvusvilja – rukist.
„Eesti Põllumajandusmuuseum on juba pikki aastaid tegelenud traditsiooniliste Eesti toitude unustuse hõlmast päästmisega. Oleme küpsetanud ehedat rukkileiba nii siin, kui sealpool piiri. Sel aastal alustame uue sarjaga, mille eesmärgiks on just koolilastes kokandushuvi tekitamine. Ja seda loomulikult Eestimaisest toorainest ja lähtudes traditsioonidest,“ rääkis muuseumi direktor Merli Sild.
Reedel alustab Eesti Põllumajandusmuuseumis muuseumi kokakool, mis on seekord pühendatud Vabariigi aastapäevale. Seekordses kokakoolis õpitakse valmistama peolauale sobivaid toite, milles on kasutatud Eesti rahvusvilja – rukist.
Lisaks muuseumi kokakoolile pakub Eesti Põllumajandusmuuseum ka teisi toiduvalmistamisega seotud kursusi - leiva ja karaski ning teiste Eesti traditsiooniliste toitude valmistamine. Osaleda saab näiteks ka kas töökollektiiviga või sõpruskonnaga. Kursused toimuvad ka väljakuulutatud aegadel.