Üritusel osaleva Taanist pärit lagritsapoe juhataja Manuela Keldi sõnul on eestlaste huvi Põhjamaise toidukultuuri vastu üllatavalt suur. “Otsitakse uusi ja põnevaid maitseid ning just neid me täna oma väljapanekul tutvustamegi,” lausus Kelt ning lisas, et näiteks valentinipäevaks on spetsiaalselt müügile saabunud mustasõstra ja vaarika-tšillimaitselised gurmeelagritsad.

Üritusel osaleva Taanist pärit lagritsapoe juhataja Manuela Keldi sõnul on eestlaste huvi Põhjamaise toidukultuuri vastu üllatavalt suur.
Solarise keskuse arendusjuhi Rauno Miljandi sõnul osalevad väljapanekul lisaks lagritsapoele paari aastaga Eestis jõudsalt laienenud Taani sisustus- ja hobikaupade kauplus Tiger ning brändikauplus Watch/Wear, mille valikust leiab Eesti kliimasse sobivaid funktsionaalseid vihmamantleid ning kotte.

“Need ettevõtted on lühikese ajaga Eestis endale arvestatava hulga poolehoidjaid leidnud,” märkis Miljand ning lisas, et tänu sarnasele ärikultuurile ja maitse-eelistustele tasub ka Eesti ettevõtetel senisest enam Taani turgudele laienemisele mõelda.