09.02.2016, 13:25
Vastlapäeva retseptisoovitus: Põhjaka Mõisa sibulasupp ahjus röstitud juustusaiadega
Kel täna traditsioonilise hernesupi keetmiseks aega või isu ei ole, neil soovitab hinnatud Põhjaka mõisa restorani kokk Ott Tomik keeta üks kosutav prantsusepärane sibulasupp ja pakkuda kõrvale krõbedaid juustusaiu.
FOTO:
Koostisosad:
Põhjaka mõisa sibulasupp
- 6 tk Keskmist mugulsibulat
- 3 tk Küüslauguküünt
- Vars porrulauku
- 50 g Võid (82%)
- 300 g Valget veini
- 1.5 l Veisepuljongit
- Sool
- Pipar
- Suhkur
- Petersell
- Till
- Roheline sibul
Juustusaiad
- Sepikut või saia (viilud)
- Tugeva maitsega riivjuustu