Dmitri Rooz võitis sama koha kalaroaga Bocuse d'Or Eesti eelvooru. Peale kala pearooga oli menüüs veel üheks üllatuseks külalistele vürtsikilu jäätis, mis oma välimuselt nägi täiesti pulgajäätise moodi.

Huvitavat kooslus gurmee söögile lõid vahepeal kokteilid, mida tavaliselt gurmeeõhtusöökidel ei kohtu. Selle menüü kohaselt aga olid kokteilid sobitatud ka eestipärased, sest restoranis FARM on tegemist Eesti kaasaegse köögiga.

Külaliste seas oli tuntuid inimesi erinevatest valdkondadest nii kulinaariavaldkonna tegijad nagu Emmanuel Ville ja Auri Hakomaa kui ka toiduarmastajad Vormsi Enn, Anu Saagim, Anne Erm.

MENÜÜ: Dmitri Roozi Bocuse d'Or Eesti eelvooru võidutöö

Vürtsikilujäätis krõbeda rukkileivaga
Suitsutatud pardifilee pardimuna kreemiga
Karusmarja-koriandri sorbee
Madalal temperatuuril küpsetatud koha ja kammkarbi ballotine kreemja vahuveini kastmega
Meekook pärnaõiejäätise ja ebaküdoonia salatiga

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemalt
Ükskõikselt
Kurvana
Vihasena