Elamusi selles majas juba jagub — esimesel korrusel asub restoran ning restorani lisasaal, kuhu Vivarec on paigaldanud kõige erilisemad näidised Itaalia tippdisainerite loomingust. Ruumi seintel on väga eksklusiivsed ja põnevad keraamiliste plaatide kooslused, mis võivad olla restorani klientide kodusisustusidee alguseks!

Moodne euroopa köök


Apelsini Raudtee restorani peakokk ja osanik on Marwin Lindeberg, mehe eesmärk on pakkuda puhtaid ja naturaalseid maitseid modernsest euroopa köögist. Restorani menüü on hooajaline ja muutub neli korda aastas, et pakkuda kliendile just kõige paremat ja värskemat.

Järgmine menüü muutus toimub 15. veebruaril. Kõige hea kõrvale pakutakse laias valikus veine, kokteile ning põnevaid väikepruulikodade käsitööõllesid.

Mõeldud on ka pisikeste gurmaanide peale. Lastemenüü valmis restorani kolme osaniku laste soovide järgi ning söögid said täpselt sellised, mida nende 3–5aastased süüa tahaksid.

Eripakkumine — kammkarbid ja šampanja!

Eesti Maitsed Täna ja Jacquart Šampanja viivad läbi põnevat ettevõtmist, kuhu on kaasatud ka Apelsini restoran. Järgneva kahe kuu jooksul tutvustab Jacquart šampanja 15 erilist toitu viieteistkümnes erilises söögikohas. Apelsini Raudtee restorani peakokk pakub erimenüüna 31.märtsini imelist kooslust — kammkarbid ja šampanja.

Lisainfot leiad SIIT.

Jaga
Kommentaarid