01.02.2016, 17:25
KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Järjekordne lihaõhtu tulekul ehk kuidas valmistada ideaalne veiseliha
Tippkokk Gordon Ramsay näitab oma kokakoolis seda, kuidas ülikiirelt, lihtsalt ja maitserikkalt valmistada veiselihasteik'i. Vaja pole muud kui tulikuuma panni, head liha ning soola ja pipart.
FOTO:
Siiski on kaks äärmiselt olulist reeglit, mida peaks enne liha valmistamist teadma, kordame need üle: liha tuleb võtta külmikust 20-30 minutit enne küpsetamist välja, sest kui liha pole ühtlase temperatuuriga küpsetame me selle seesmist temperatuuri taga ajades väliselt lihtsalt üle. Teiseks tuleks alati hoida panni lähedal võid, küüslauku ja tüümiani - need kolm toorainet lisavad veelgi enam maitseid lihale.