TOIDURAAMATU SOOVITUS: Ulukiroogade valmistamise saladused läbi romantiliste lapsepõlvemälestuste
Kodurestorani MerMer perenaine ja peakokk Merrit Kiho gurmaanidele tutvustamist ei vaja. Tema kodused toidud meelitavad toidu nautlejaid Jumindale ning tema soojus ja siirus avaldub ka tema retseptides. Merritilt on varem ilmunud kokaraamatud eksootilistest viljadest, tšillist, oliiviõlist ja avokaadost, kuid seekord on sihikule võetud ulukiroad.
Merrit Kiho tutvustab läbi romantiliste lapsepõlvemälestuste ülimaitsvate ulukiroogade valmistamise saladusi. Võime tõdeda, et „issi tütar“ sai oma kokanduspisiku papsilt, kõvalt jahimehelt.
„Püssiga köögis“ on kaval kingitus (jahimehest) isale ja ehk innustavad need lihtsad retseptid ka meespoolt köögis enam kokkama!
"Püssiga Köögis: 50 maitsekat ulukirooga"
Merrit Kiho
Valdkond: Toidu- ja reisikirjeldus
Ilmumisaasta: 2015
Mõõtmed: 265x170
Väljaandja: Ajakirjade Kirjastus
Raamat on saadaval Apollo poodides!