8 viilu Eesti Leivatööstuse rukkisepikut „Kodukakk
8 sl Maadlexi tavalist või teravat ketšupit
50 g Saaremaa Piimatööstuse võid päikesekuivatatud tomatitega
150 g Nõo Lihatööstuse pitsakatet või 8 Nõo Lihatööstuse täislihaviinerit
200 g Saaremaa Piimatööstuse Kadaka juustu, riivituna
1-2 tl pitsamaitseainet
Rooma salatit (Bambona)
värsket peterselli (Bambona)
2-3 tomatit, viilutatuna (Bambona)

Valmistamisõpetus

Määri rukkisepiku viiludele päikesekuivatatud tomatitega võid ja aseta need ahjuplaadile, võiga määritud pool allapoole. Määri igale sepikuviilule ketšupit, sellele puista Nõo pitsakate või aseta üks poolitatud täislihaviiner ja kata võileivad riivitud juustuga.

Puista peale pitsamaitseainet ning küpseta 180-200 kraadi juures umbes 10-15 minutit, kuni juust on sulanud ja kuldne. Serveerides paku juurde Rooma salatit, tomatit ja värsket hakitud peterselli.

Lisainfot vaadake palun veebilehelt Võileib.ee!