Arvestades, et ühes pitsas on umbkaudu, meelevaldselt 200 grammi tainast, 150 grammi juustu, 100 grammi seeni, 150 grammi liha ja 100 grammi tomatipastat, võime teha väga meelevaldse arvutuse: inimesed sõid kuu ajaga uues söögikohas omal keresse 600 kilogrammi tainast, 450 kilogrammi juustu, 300 kilogrammi seeni, 450 kilogrammi erinevat liha ja 300 kilogrammi tomatipastat.

"Kõige menukamad pitsad on meil suitsukanapitsa, hakklihapitsa ja pepperonipitsa. Singi- ja fetajuustupitsad järgnevad esikolmikule. Kui palju pitsaviile üks inimene ära sööb on samuti raske öelda, sest see on klientide lõikes üsna erinev. Oleme saanud isegi tagasisidet, et meie toidukohas tõesti ei ole tunnet, et peaks ennast kuidagi ebamugavalt tundma uut taldrikutäit võtma minnes," lisab Schapel.

Kõige menukam toit on Best Pizza Buffet's ikka pitsad, sellele järgnevad kanatiivad, erinevad salatid (meie juures saab klient ise endale teha just sellise salati nagu talle maitseb), pannkoogid ja ka näiteks sibularõngad.

"Meie kliendid on väga erinevad ja ühe kuuga sellist väga tüüpilist klienti välja tuua on raske, kirjeldan pigem kliendigruppe, kes meie toidukohaga hetkel kõige enam rahul on ja sellist tagasisidet meile ka andnud. Üks grupp on kindlasti lastega pered, kes külastavad meid rohkem päevasel ajal. Ja siis muidugi on kliendigrupp, kes on väga kiitnud seda, et saavad kõhu mõnusalt täis süüa, on nooremapoolsed meesterahvad," lisab Schapel.