Hesburgeril on täna Baltikumis 124 restorani, neist 37 Eestis.

Hesburgeri arendusjuhi Ieva Salmela sõnul kasvab turg kogu Baltikumis ja võtmeküsimus on menüü kvaliteet – hoida menüüs kindlaid kliendilemmikuid ning lisada uudseid maitseid. Möödunud aastal täiendas Hesburger menüüd smuutide ning tumeda rukki leiva baasil pakutavate einetega.

2015. aasta lõpus Socio Uuringukeskusepoolt läbi viidud Eesti kiirtoiduturu ülevaatest selgus, et vastanuist suurim osa (23%) eelistab kiirtoidukohana just Hesburgerit.

Vaatamata tihenenud konkurentsisituatsioonile on võrrelduna 2014. aasta tulemustega Hesburgeri liidripositsioon konkurentide ees kasvanud (2014 oli eelistus 21%).

Sel aastal 50ndat tegevusaastat tähistaval Hesburgeril on Eestis 37 restorani, Baltikumis tervikuna 124. Kokku on maailmas tänase seisuga avatud 437 Hesburgeri restorani, lisaks Baltikumile ka Skandinaavias, Venemaal ja Saksamaal. Hesburger on 1966. aastal Soomes rajatud perefirma, mille asutajateks on Heikki ja Kirsti Salmela.