Kuusk oli meie restorani saalis üle kuu aja, paljud tegid selle juures pilti ja ühel hetkel märkasime, et puu hakkas kasvama. Meie väärtuste kohaselt ei saadud puud lihtsalt välja visata ja nii andsime talle uue elu toidus edasi,” rääkis Scheeli Restorani perenaine Katrin Aab.

See on väga haruldane, et kuusk ajab talvel võrseid, mistõttu peetakse sellist puud “õnnelikuks”, arvatakse, et see juhtub vaid hästi hoitud ja armastatud kuuskedega. Ilmselt restorani külalised ja meeskond seda ka tegid.

1920ndate atmosfääriga Scheeli Restoran Tallinna vanalinnas pakub nii kohalikule toiduarmastajatele kui ka väliskülalistele unustamatut toiduelamust ainulaadses juugend-stiilis interjööris.

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena