KIIRE HOMMIKUSÖÖGI SOOVITUS: Ülimuslik voolava muna, porru ja konservsingi võileib
Viimase mõne kuu jooksul oleme igal hommikul pakkunud välja mõne peene hommikusöögiretsepti. Enamasti keerlevad need söögid munade ja peekoni ümber ning enamasti tulevad võileiva ehk sandwichi kujul. Pakume veel ühe huvitava maitsekoosluse hommikuseks kosutuseks ja loomulikult on see jälle võileib.
Kuna tegemist on Ameerika peakoka poolt loodud võileivaga, siis kõiki osiseid selle hommikusöögi tegemiseks meilt leida ei ole võimalik, eriti Hawaii leivana tuntud saia. Selle saia saab aga asendada kenasti mõne meie kaubandusvõrgus leitava pehme nisutootega.
Retsept ise ei ole kuigi keeruline, kuid annab uutmoodi kokku pannes täiesti uusi maitseid. Üks põnev erisus paljude teiste hommikuste võileibadega võrreldes on aga see, et retseptis ei kasutata juustu ega võid. Samas kasutatakse praetud muna, porrut, murulauku ja teravat majoneesikastet.
Teine väga põnev erisus on selles, et peakokk on võtnud kasutusele natukene veidra imidžiga konservsingi, mille viilud praeb krõbedaks. Kellele konservsink ei meeldi võib selle asendada kerges soolvees marineeritud ja pretud seavälisfilee lõiguga.
Vaata, kuidas valmistada üks maitsev ja ülimuslik voolava muna, porru ja konservsingi võileib: