Monaco restoranist hommikusöögisaaliks muundunud ruumi meeleolu on kena ja hubane, söömist saadab meeldiv jõulumuusika. Söögivalik paistab suurem ning mitmekesisem kui paljudes teisetes hotellides – valikus on palju salateid ja vorste. Esimeste maitsmiste järel aga tundub, et hommikusöögi maitseelamus ka kahjuks selle valiku suuruse all veidi kannatab. Üldiselt on toit aga hotellis maitsev ning värske, siiski jääb enamuste toitude maitsest midagi olulist puudu.

Suure hommikusöögisaali peale on varaselt tööl neli teenindajat, kes oma tööd tähelepanu ja korralikkusega teevad – kõik on puhas, teenindaja pühib kõik lauad kohe klientide lahkumise järel puhtaks.

Kohv valatakse nagu enamustel hotelli hommikusöökidel kannust suurde kruusi ning seda kruusi täidetakse tähelepanuga alati, kui selleks soovi üles näitan.

Kohv valatakse nagu enamustel hotelli hommikusöökidel kannust suurde kruusi ning seda kruusi täidetakse tähelepanuga alati, kui selleks soovi üles näitan. Kohv on Nordic Hotel Forumis matsev nagu üks kannukohv ikka, samas on kohv meeldiva magusa alatooniga, mis annab aimu madalast röstist ja madalast kangusest. Hommikusöögi hinna sees on tavaline must kannukohv, kõik erikohvid - latte'd ja cappuccino'd - on eraldi raha eest.

Hommikusöögil on toidu väljapanek igati kena - erinevate lauakeste vahel veidi ringi sõeludes saab kiirelt endale pilt ette, mis kus asub. Tegemist on tüüpilise suure hotelli hommikusöögiga, kus lapsed jooksevad ringi ja toitu võttes põrkad kogemata kokku teiste hommikusöögilistega.

Aga toidust endast: Peekon on hea mahlane ja soolane. Valikus on klassikaline, kuid veidi vettinud munapuder, praemunad ja ka 4 kui 7 minuti keedumunad. Maitstud 4 minuti muna oli väga hästi ja õigesti keedetud. Jogurtite päritolu pole teada, küll aga on lisatud siltidele jogurtite rasvasisaldused – faktid ja numbrid, mida mujal pole kohanud.

Nordic Hotel Forumi hommikusöögi miinuseks võib pidada seda, et mahlad, värsked mahlad, tulevad aparaadist ja salvrätikuid peab tikutulega taga otsima ning lauda istudes puuduvad sealt lauanõud, on vaid kohvitassid.

Kokkuvõtvalt tuleb öelda, et kindlasti ei olnud tegemist halva, aga siiski keskpärase hommikusöögielamusega – tegu on tavalise suure hotelli hommikusöögiga, koos sellega kaasnevate plusside ja miinustega. Kui kõht on ikka väga tühi, siis tasub kesklinnas olles sealt läbi astuda. Kui aga on soov oma hommikusööki naudelda, siis tasuks valida söögiks mõni teine hotell.

* * *

Hommikusöögi hind 15 eurot.

Atmosfäär: 8/10
Teenindus: 8/10
Toidu väljapanek: 7/10
Maitseelamus: 8/10
Kohv: 7/10

Kokku punkte 38 (võimalikust 50)

Varasemad hindamised:

  1. Palace 39 punkti. Loe lähemalt SIIT
  2. L' Ermitage 38 punkti. Loe lähemalt SIIT
  3. Swissotel 40 punkti. Loe lähemalt SIIT
  4. Viru hotell 21 punkti. Loe lähemal SIIT
  5. Schnelli hotell 33 punkti. Loe lähemal SIIT
  6. Radisson Blu Sky Hotel 42 punkti. Loe lähemalt SIIT
  7. Estoria 44 punkti. Loe lähemalt SIIT