Rasvasest hapukapsast ja verivorstist kõrini? Pole hullu, vaata põnevaid jõuluretsepte!
Korralik eestlane on ennast tänaseks päevaks juba hapukapsast, verivorstist ja kartulitest kenasti kaharaks söönud. Kui hing ja keha ihkavad sel aastal midagi teistsugust, siis tasuks külastada Borjomi jõululehte.
Valikus on kolm erinevat võimalust:
- Traditsiooniline jõululaud
- Kaasaegne jõululaud
- Eksootiline jõululaud
Iga menüü avamisel saab virtuaalsel söögilaual klõpsates tutvuda retseptide ja toitude valmistamise viisidega. Ka traditsioonilise jõululaua menüü pakub uutmoodi võimalusi — näiteks õunamahlas hautatud hapukapsas.
Kaasaegne ja eksootiline jõululaud on aga juba hoopis teisest puust. Kaasaegselt laualt leiab punase hapukapsa ja kartuli — bataadipüree. Tõeline pärl on aga ligi kaheksa tundi ahjus küpsenud ja glasuuritud sealiha.
Eksootiline jõululaud sobib hiina köögi sõpradele — fermenteeritud köögivili, coleslaw salat või siis aprikoosi-matcha kook.
Pühade periood on pikk, seega jagub aega nii koduse verivorsti kui uute roogade valmistamiseks ja söömiseks!