“Kochi porter on maitselt kergelt veinilaadne ja täidlane ning samas vürtsine ja soojendav. Selle aasta Porter on eelmise aasta omast kuivem. Õlles on tunda küpsete puuviljade maitset, mida rõhutavad kohvi ja mõrushokolaadi bukett. Õlle järelmaitses domineerib rostitud linnaste mõrusus ja vürtsikus,” kirjeldas Kärblane Kochi porteri eripära.

Porterit sobib suurepäraselt serveerida nii tugevate liharoogade kui näiteks ka puuviljade, kookide või kohvi kõrvale. Õlu on valminud Kochi pruulikojas käsitööõllena.

Kochi Porter Eripruuli valmimisel on kasutatud vett, heledaid odralinnaseid, värvilinnaseid, röstitud linnaseid, suitsutatud linnaseid, humalat ja õllepärmi.

Koch Porter Eripruul kuulub Kochi käsitööõllede valikusse ning on valminud Eesti ühe tunnustatuma õllemeistri Enn Kärblase kogenud käe all Kochi Trahteriga ühe katuse all asuvas Kochi pruulikojas.