KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Lihapallid pruuni kastme ja keedukartuliga
Läbi IKEA poodides paiknevate kohvikute kogu maailmas ülikuulsaks ja -populaarseks saanud Rootsi lihapallid valmivad kiirelt ning on toitvad ja kasulikud. Ütleme nii ... nende lihapallide ettevalmistamine ja küpsetamine ning lauale serveerimine on palju lihtsam kui nii mõnegi IKEA mööblitüki tarbijakõlbulikuks monteerimine.
Ideaalse kontsistentsi saavutamiseks lihapallidel, tuleks kasutada 50/50 hakkliha ehk pooleks veise- ja seahakkaliha. Soovitus on osta need lihad eraldi ning ise "lihatainas" kokku segada. Nii saab olla 100% kindel, mis lihavahekord on lõplikus, suhupandavas lihapallis.
Ülejäänu on puhas gastronoomne tants pliidi ümber. Mööname, et roa valmimiseks kulub ehk rohkem aega, kui mõnegi varasema Maitsed.ee portaalis soovitatud õhtusöögiga, kuid tulemus on seda väärt.
Viimane soovitus ... valmistage lihapalle pigem rohkem, sest järgmisel hommikul on tegemist kõige kuumema toidukaubaga terves kodus.
Vaata, kuidas valmistada õhtuks IKEA lihapalle pruuni kastme ja keedukartuliga: