Kalev Tanner Sparkling Grupist: eesmärk on populariseerida kodust väljas söömist
Eesti ühe edukaima ja laiahaardelisema restoranidegrupi Sparkling Grupp üks omanik Kalev Tanner ütles portaalile Maitsed.ee, et selle aastane Tallinna Restoranide Nädal kulges nende söögikohtadele ülimalt edukalt nagu ka kõik eelnevad aastad.
"Restoranide nädalal osalemine on ennekõike turundustegevus ja laiema eesmärgiga soov populariseerida kodust väljas söömist. Majanduslik külg ja kasu ilmneb restoranidenädala puhul hiljem, kui restoran on saanud uusi püsikliente," mainis Tanner.
Sparkling Grupi poolt Tallinna Restoranide Nädalale üles antud restoranide õhtusöögid müüsid ka sellel aastal läbi vaid loetud tundidega. Lõunasöökidele jagus aga kohti ka kuni restoraninädala lõpuni.
"Vaadates tagasidet ja järjest kasvavat nõudlust sööjate poolt, siis saab järeldada, et restoranide nädala stiilis formaat inimestele meeldib. Väga palju kohtame oma restoranides selle nädala ajal kliente, kes ei ole meie restoranide püsikliendid ehk inimesed on küll restoranides sööjad, aga Tallinna Restoranide Nädala raames avastavad uusi kohti ja loodetavasti muutuvad läbi selle ka meie püsiklientideks," lisab Tanner.
Tanner mainib ka, et olles ise Tallinna Restoranide Nädala üks asutajaid ja jätkuvalt ka üks korraldajaid, siis igal aastal on olnud uuendusi ja muutuseid formaadis, samuti on neid oodata järgmisel aastal.
"Aga sellest on veel natuke vara rääkida," sõnab Tanner.
Sparkling Groupi kuulub kuus erilaadset restorani Tallinnas - restoranid Bocca, Chedi, Ö, Kaks Kokka, La Bottega ja Tchakovsky.