ART of the Cocktail kokteilivõistlus on Eviani, Badoit mineraalvee, Giffardi siirupite ja Tridensi poolt ellu kutsutud meeskondlik kokteilivõistlus, kus tänavu osales 19 tiimi Eesti erinevatest restoranidest, lounge´dest ja ööklubidest. Võistlejad pidi valmistama oma kategoorias 5 kokteili ja neid hinnati nii kokteilide valmistamise tehnika kui joogi maitse osas.

Võistluste eesmärk on propageerida kokteilikultuuri ja tutvustada Evian ja Badoit naturaalset mineraalvett ja Giffard siirupeid. Üks võistkonna liige pidi valmistama alkoholivaba kokteili ja teine alkoholiga kokteili Tridensi tooteportfellist. Võistlejad pidid kasutama alkoholivabas kokteilis Evian või Badoit mineraalvett vähemalt 10 cl

ühe kokteili kohta ja Giffard siirupit vähemalt 1 cl ühe kokteili kohta. Alkoholiga kokteilis pidid võistlejad kasutama vähemalt 1 cl kas Russian Standard Original Vodka´t või Remy Martin VSOP´d ja 1 cl Giffard siirupeid ühe kokteili kohta.

Kokteile hindasid Eesti tunnustatumad sommeljeed ja peakokad.

EBA asutati 26. mail 1994 Viru hotellis. Alates 1995. aastast toimuvad igal aastal EBA meistrivõistlused, mille võitja esindab Eestit alates 2000. aastast rahvusvahelisel kokteilide maailmameistrivõistlusel. EBA on alates 1999. aastast IBA täisliige.