„Talleggi krõbedad kanatiivad on õrnalt vürtsika maitsestusega, krõbedate maisihelvestega paneeritud ning eelküpsetatud kuldpruuniks. Kõige paremini maitsevad kanatiivad ahjus soojendatult, selleks kulub 200 kraadi juures 10-12 minutit. Kuid neid võib ka otse pakist külmade suupistetena serveerida. Juurde sobib mõnus kaste vastavalt maitsele,“ lisas Lõoke.

Tegemist on eelküpsetatud ja jahutatud tootega, mis kõigepealt maitsestatakse, seejärel paneeritakse ning küpsetatakse õlis krõbedaks ja lõpuks järelküpsetatakse aurutunnelis.

„Fried Chicken kanatiibade turuletoomiseks võtsime kasutusele Eestis täiesti uudse tehnoloogia, mille abil läbivad tooted lausa kolmekordse paneerimise, mis tagab kanatiibadele mõnusa krõbeduse, kuid mahlase sisu,“ selgitas Lõoke.