Tallegg tõi turule maailmas ülipopulaarsed Fried Chicken krõbedad kanatiivad
Tallegg tõi oktoobrist poodidesse maailmas ülipopulaarsed Fried Chicken tooted, mis on Eestis täiesti uudse tehnoloogia järgi valmistatud paneeritud ja eelküpsetatud kana pooltiivad ja –tiivaotsad. Kanatiivad läbivad kolmekordse paneerimise ja paneeringu koostises on maisihelbed, et saavutada krõbedus.
„Tõime turule Talleggi Fried Chicken krõbedad kanatiivad, kuna jälgime ka maailmas populaarseid tooteid ning krõbeda kattega kanatiivad oli kindlasti see toode, mis Eestis puudu oli, kuid millele ootame ka siin kiiret populaarsust,“ ütles Talleggi brändijuht Triin Lõoke.
„Talleggi krõbedad kanatiivad on õrnalt vürtsika maitsestusega, krõbedate maisihelvestega paneeritud ning eelküpsetatud kuldpruuniks. Kõige paremini maitsevad kanatiivad ahjus soojendatult, selleks kulub 200 kraadi juures 10-12 minutit. Kuid neid võib ka otse pakist külmade suupistetena serveerida. Juurde sobib mõnus kaste vastavalt maitsele,“ lisas Lõoke.
Tegemist on eelküpsetatud ja jahutatud tootega, mis kõigepealt maitsestatakse, seejärel paneeritakse ning küpsetatakse õlis krõbedaks ja lõpuks järelküpsetatakse aurutunnelis.
„Fried Chicken kanatiibade turuletoomiseks võtsime kasutusele Eestis täiesti uudse tehnoloogia, mille abil läbivad tooted lausa kolmekordse paneerimise, mis tagab kanatiibadele mõnusa krõbeduse, kuid mahlase sisu,“ selgitas Lõoke.