Fiktiivsete äridega on nii häid uudiseid kui ka halvemaid. Alustame headest uudistest:

Kui leidub mõni ärimees, kes sooviks avada kanaliha kiirtoidurestorani "Los Pollos Hermanos" kurikuulsast sarjast Braking Bad, siis Bizdag hindab 14-restoraniga ketti väärtuseks 9 miljonit eurot - ettevõtte väärtust kasvatab tugevalt lai asukohtade valik ning pidevalt positiivne käive ja kasum. Bizdagi analüüsis seisab, et kui Gustavo Fring, metaamfetamiini tootjast ja ärikast restoranipidaja, tahaks hakata seadusekuulekaks kodanikuks, võib ta restoraniketi müügiga teenida palju raha.

Arvutimängust Grand Theft Auto tuntud kiirtoidukett Cluckin' Bell on hinnatud oma 19 restoraniga aga vaid 4,5 miljoni euro vääriliseks - põhjuseks vähene klientide arv.

Liigume edasi vähem positiivsete uudiste juurde. Võtame vaatuse alla kahe maailmakuulsa animasarja põhilised joogiurkad - sarja Family Guy kõrtsi The Drunken Clam ja Simpronitest tuntud Moe Taverni.

Nimelt on Bizdag hinnanud Family Guy'st tuntud kõrtsi väärtuseks 135 000 eurot, samal ajal kui Moe Taverni saaks osta reaalses elus poole väiksema summaga.