Tallinna Restoranide Nädala eesmärgiks on elavdada restoranikultuuri, tutvustades kodust väljaspool söömist kui ühte kultuurielamuse ning suhtlemise võimalust nii kohalikele elanikele kui ka turistidele ning seeläbi reklaamida Eestit tervikuna kui elamuste ja võimalusterohket kulinaaria sihtkohta.

Tallinna Restoranide Nädala meeskonnal on väga hea meel, et inimestel on suur huvi toidukultuuri vastu. See annab kinnituse, et Tallinna Restoranide Nädal on saanud osaks Tallinna ja Eesti toidumaastikust ning huvi sellise ürituse vastu on jätkuvalt kasvav.

Vaatamata sellele, et esimeste päevadega on müüdud suur hulk kohti on võimalus külastada Tallinna Restoranide Nädala raames paljusid suurepäraseid restorane.

Tallinna Restoranide Nädal 2015 pakub kohti veel peaaegu kõikidesse restoranidesse.

Reserveerides kohad läbi Tallinna Restoranide Nädala reserveerimis- ja piletimüügisüsteemi on külalistel võimalik nautida fikseeritud menüüga lõuna- ja õhtusööke kahes hinnakategoorias:

Lõunasöök 10€ väärtuses ja õhtusöök 20€ väärtuses

Lõunasöök 15€ väärtuses ja õhtusöök 30€ väärtuses

Tallinna Restoranide Nädal 2015 kohtade müük kestab kuni 06. novembrini.

Tallinna Restoranide Nädalaö osalevad restoranid:

Al Bastione, Art Priori, Balalaika, Balthasar, Bocca, Bollywood, Bordoo, Butelli, Cafe Lyon Meistri, Cafe Lyon Viru , Cafe Swiss, Chedi, Restoran Cru, DOM, Dominic, Emmeline & Otto, Enzo, Fabrik, Fahle Restoran ja Caffe, Farm, Fuente, Gianni, Gloria Veinikeldri restoran, Hermitage, iO Restoran & Lounge, Kadriorg, Kaerajaan, Kaks Kokka, Kolm Sibulat, Konrad, La Bottega, La Tabla, Leib, Lusikas, MEKK, Mix, Monaco, Moon, Neh, Neikid resto, Nipernaadi, NOA, Platz, Ribe, Rucola, Salt, Senso, Sfäär, Spettacolo Restoran, Spot, Teletorn, Tchaikovsky, Trofé, Trühvel, Tuljak, Umami, Ö