Tallinna Toidumessil saab maitsta Evelini leiba
Messil toimub Karja Pagari uue toote Evelini leib esitlus, leiva retsepti on Karja Pagariärile andnud Evelin Ilves. Leib on sajaprotsendiliselt eestimaisest rukkijahust, kasulikke rasvhappeid annavad sinna lisatud kanepi-, lina- ja mooniseemned, maitset kujundavad meresool, rafineerimata roosuhkur ja koriander, tumedust lisab rukkilinnasejahu.
Lähipäevil jõuab leib ka Prisma poelettidele, seejärel ka teistesse suurtesse poodidesse. Lisaks tutvustab Karja pagariäri oma teisi tooteid, mis on saanud uued atraktiivsed pakendid.
Homseni kestval Tallinna Toidumessil on põllumajandus-kaubanduskoja ühisstendil oma tooteid tutvustamas Kadarbiku Köögivili, Karja Pagariäri, Kubja Ürt, RemedyWay, Saidafarm, Seilari, Tamme aiandustalu, Nopri Talumeierei ja Villermann, kes on tulnud messile eesmärgiga leida uusi koostööpartnereid ning teavitada tarnijaid oma uutest ja juba tootmises olevatest toodetest.
Põllumajandus-Kaubanduskoda peab tähtsaks Eesti toiduainete ja -tootjate tutvustamist ning viib turuarendustoetuse abil tootjad toidumessidele Eestis ja välismaal.
Tänavu on Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldanud Eesti tootjate osalemist lisaks Tallinna Toidumessile ka neljal välismaisel suurel toidumessil Berliinis, Kölnis, Riias ja Helsingis. Lisaks on koda tänavu korraldatud koostöös maaeluministeeriumiga Eesti toidu tutvustamiseks esitlusi Vilniuses, Helsingis, Rostocki Hanse Sailil ja Milaano EXPO-l.