17.09.2015, 14:11
Amaretto trühvel
FOTO:
Koostisosad:
Täidis
- 135 g Bitteri šokolaadi
- 70 g võid
- 45 g kondenspiima
- 40 g piimašokolaadi
- 45 g Amaretto likööri
- 25 g kakaopulbrit
Katteks
- 200 g Bitteri šokolaadi
- mandleid
Sulatage või, segage juurde kondenspiim ja kakaopulber. Sulatage lisaks mõru- ja piimašokolaad ning lisage võisegule. Kõige lõpuks valage juurde liköör. Saadud segu pange mõneks ajaks külmikusse tahenema, kuni seda on võimalik käte vahel pallideks veeretada. Valmis veeretatud pallid pange veel korraks külma.
Samal ajal sulatage kattešokolaad. Tahenenud täidisepallid kastke sulatatud kattešokolaadi ning kaunistage seejärel mandlitega.