Retseptid
30.04.2019, 15:00
ÕHTUSÖÖGI KIIRABI | Hakkliha-kartulivorm
Kergema roa jaoks võid valida delikatess-hakklihasegu koduse hakkliha asemel.
kartulivorm
Shutterstock
Valmistamine
- Puhasta porgand ja koori mugulsibul, lõika mõlemad õhukesteks ratasteks. Viiluta seened.
- Kuumuta hakkliha pannil, lisa porgandirattad, mugulsibul ja seened. Kuumuta kergelt ja maitsesta.
- Määri ahjuvorm rasvainega. Viilusta keedetud kartul ja lao vormi. Tõsta eelnevalt kuumutatud hakkliha-köögivilja segu keedetud kartulile, jaota ühtlaseks.
- Viilusta tomat ratasteks ning aseta viilud hakklihale.
- Klopi muna lahti, lisa rõõsk koor ning maitsesta soolaga ning vala saadud segu ühtlaselt vormi.
- Küpseta eelsoojendatud ahjus 200° C juures. Enne lõplikku valmimist raputa peale riivitud juust ning küpseta ahjus, kuni juust on kuldne.