17.09.2015, 10:59
Räimevorm tomati ja kodujuustuga
FOTO:
Koostisosad:
- 300 g räimefileed
- 200 g tomatit
- 300 g rõõska koort (10%)
- 3 tk muna
- 20 g mädarõigast
- 200 g kodujuustu
- 10 g võid
- 40 g riivsaia
- soola, pipart
Räimefileed laduda toidukilega kaetud plaadile, kõhupool ülespoole. Maitsestada soola ja pipraga ning murda räimed kokku. Tomatid lõigata viiludeks ja panna kalataskute vahele. Tõsta räimefileed võiga määritud küpsetusvormi . Muna kloppida, lisada rõõsk koor, mädarõigas. Maitsestada soolaga ja valada üle kalade. Peale panna mõned võitükikesed ja puistata riivsaia. Küpsetada ahju keskmises osas 200 C juures umbes 30 minutit.