11.09.2015, 14:26
Šokolaadi-toorrull
FOTO:
Koostisosad:
- 80 g tooreid mandleid (leota mandleid u 8 t enne valmistamist vees)
- 150 g naturaalseid kuivatatud datleid
- 2 sl toorkakao pulbrit
- 1 tk vanillikaun
- 6 tk piparmündilehte
- 2 sl apelsinikoort
- 0.5 tl kaneeli
- 0.5 tl tšillihelbeid
- kuivatatud jõhvikaid
- kookoshelbed
Valmistamine:
Purusta köögikombainis mandlid, datlid ja kakao, kuni segu muutub ühtlaseks massiks. Lisa vanill ja teised maitseained. (Kui datlid on liiga kuivad, lisa 2 sl vett.) Tainas on valmis, kui see on sõrmede vahel natuke läikiv ja kleepuv.
Pane lauale toidukile ja kalla segu sinna peale. Vormi sellest pikk vorst (umbes 20 cm). Mässi vorst kilesse ja suru rullides kogu õhk kile vahelt välja. Hoia kaks tundi külmikus, veel parem üleöö. Sellest kogusest valmib kuus portsjonit. Külmikus säilib kuni nädal.