11.09.2015, 14:27
Krevetisupp tumeda õllega
FOTO:
Koostisosad:
- 1 sl oliiviõli
- 7 tk koorimata krevette
- 0.5 tk sibulat
- 1 tk küüslauguküüs
- 150 ml vett
- pool kalapuljongi kuubikut
- 1 sl tomatipastat
- 0.5 tk sidrunimahla
- 50 ml tumedat õlut
- 25 g võid
- maitsestamiseks soola, pipart ja värsket estragoni
- kõrvale sooja ahjusaia
Purusta krevetid koos koortega, tükelda sibul ja küüslauk. Kuumuta õli pannil ja prae kergelt läbi krevetid, sibul ja küüslauk. Lisa vesi ja puljongikuubik, lase kergelt keema. Seejärel lisa tomatipasta, sidrunimahl ja õlu. Keeda tasasel tulel 4–5 minutit, siis sega sisse või ning maitsesta soola ja pipraga. Serveerimiseks vala supp läbi sõela ja puhasta sisse krevetiliha. Kõrvale paku sooja ahjusaia.