Maitsesta räimefilee soola, pipra ja sidrunimahlaga. Paneeri kergelt rukkijahus mõlemalt poolt. Prae kuumal pannil või ja toiduõliga (pooleks) mõlemalt poolt kuldpruuniks.

Riivi kartul jämeda riiviga, kurna sõela peal. Sega kausis juurde jahu, kanamuna, sool, pipar. Tee väiksed pätsikesed ja prae kuumal pannil õliga mõlemalt poolt kuldseks ja krõbedaks. Pane 180kraadisesse ahju u 4 minutiks järelküpsema.

Lõika peedist 0,5 cm paksused sektorid, sega kokku soola, pipra, palsamiäädika ja ürdiseguga. Küpseta plaadil 180kraadises ahjus 8–10 minutit. Pestud salatilehed ja jahtunud ahjupeet sega omavahel kokku ja maitsesta sidruniõlikastmega.

Sega kodujuust kokku hapukoore, soola, pipra ja hakitud murulauguga.