Võta paksu põhjaga kastrul. Aseta sinna sisse küülikujalad, köögiviljad, hanerasv, valge vein (soovitatavalt Riesling), loorberilehed ja kanapuljong. Jälgi, et küülikujalad oleksid leemega kaetud. Kuumuta segu keemiseni ja kata kaanega. Seejärel hauta madalal temperatuuril umbes 1,5 tundi, kuni liha on pehme (jalad võivad olla erineva suurusega, mistõttu varieerub ka küpsemise aeg). Pärast hautamist eemalda küülikuliha potist ja lase sel jahtuda, puljong hoia alles.
Eemalda liha luudelt, rebi kahe kahvli abil peenikesteks tükkideks ning aseta kaussi. Seejärel lisa tunde järgi puljongit, et liha jääks mahlane. Lisa sidrunikoor, tüümianilehed ning maitsesta soola ja pipraga.
Aseta tööpinnale toidukile umbes 30 x 15 cm ulatuses. Tõsta selle keskele maitsestatud küülikuliha ning keera tugevalt rulli, otsad seo kinni nööriga. Tõsta rull külmikusse vähemalt üheks tunniks jahtuma.
Serveeri kuuma köögiviljasupiga (nt valge sibula supiga). Selleks aseta kausi põhja 1–2 cm paksused küüliku-rillette’i viilud ja vala üle kuuma supiga. Garneeri oliiviõli ja hakitud murulauguga.