14.09.2015, 09:55
Krõbedaks praetud kalafilee tšillikastmes
FOTO:
Koostisosad:
- jasmiiniriisi
- 400 g kohafileed
- tempurat
- sojakastet
Kaste
- 40 g sibulat
- 2 tk punast tśillit
- 12 cl magusat tšillikastet
- 2 cl kalakastet
- 5 g suhkrut
Valmistamine:
Kasta kalafileetükid sojakastmesse ning paneeri tempuraga. Küpseta vokipannil kuumas õlis mõlemalt poolt 3–5 minutit (vastavalt fileetüki paksusele). Kastme valmistamiseks sega sibul, tšillikaunad ja -kaste, kalakaste ning suhkur kannmikseris, vala pannile ning kuumuta kergelt. Valmis kastet võib vajadusel maitsestada. Aseta küpsetatud kohafilee taldrikule ja vala kuuma kastmega üle. Serveeri koos aurutatud jasmiiniriisiga.